skrift

Artikler
Skal dit budskab fra første færd understreges med den helt rigtige vinkel og vigtige detaljer, er det oplagt at vælge en egentlig artikel-løsning. På den måde bliver din historie serveret på et sølvfad for “kunden”, hvad enten kommunikationen retter sig mod læsere af et magasin eller en avis – eller besøgende på din hjemmeside.

Eksempler:
1 – “Børnene trives når Julemærkehjem og kommuner løfter i flok” (produceret for Julemærkefonden)
2 – “En gave fra de døde til de levende” (produceret for Bedre Psykiatri)
3 – “Cases om frivillighed” (produceret for Røde Kors)

Årsberetninger, nyhedsbreve, personaleblade og konference-sammenfatninger
Fundamentet i enhver virksomhed eller organisation er kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejderne. Hold disse grupper velunderrettet via fokuseret kommunikation, og høst frugten omgående – og løbende.

Eksempler:
1 – Årsberetning, Maskinmesterskolen København (tekst / fotos)
2 – Nyhedsbrev, Julemærkefonden (tekst / fotos)

Medarbejderportrætter og kundecases
I en rekrutteringssituation siger ét enkelt medarbejderportræt mere end klichéerne i 100 jobannoncer. Resultatet er, at din virksomhed får flere velkvalificerede og motiverede ansøgere til de opslåede stillinger. Samme scenarium gælder kundecases, som potentielt giver virksomheden et bagkatalog af pålidelige udsagn fra tilfredse kunder. Nå casen altså orkestreres af en kyndig interviewer.

Eksempel:
Medarbejderportrætter (produceret for Trafikstyrelsen)

Pressemeddelelser
Nyheder og elementært gode historier fortjener at få en chance i den ofte barske nyhedsmølle. Dette håndteres bedst med en klar og tydelig opsang til de relevante medier.

Eksempel:
“En gåtur for det gode børneliv” (produceret for Julemærkefonden/Julemærkemarchen)

Produktbeskrivelser og profiltekst
Ordblomster, troværdighed og præcise budskaber – ofte på den halve plads. Husk, at førstehåndsindtrykket varer ved. Uanset om kunder eller samarbejdspartnere møder din virksomhed eller organisation i en brochure, på en hjemmeside eller et tredje sted, er det derfor alfa og omega, at din profil er rammende og klokkeklart præsenteret.

Eksempel:
DI-Teknik A/S

Bogprojekter
Jeg skriver, co-writer og ghost-writer hele interview-bøger, biografier, erindringer og jubilæumsskrifter.

Eksempel: “Kvinder i Krydspres” (medforfatter) – refleksioner, metoder og fortællinger om integrations- og beskæftigelsesrettet arbejde med kvinder i traumatiserede flygtningefamilier (produceret for Røde Kors Asylafdeling).

Magasin-redaktion
Coaching, idéudvikling, opstilling af tidsplaner og deadlines, overholdelse af disse, redigering, opdatering af hjemmeside, udformning og distribution af email-nyhedsbreve, løbende kontakt med grafiker, webmaster, trykkeri, interne og eksterne samarbejdspartnere, designoplæg til grafiker og webmaster, medarrangør af launch-receptioner og temadage. Hverdagen som redaktør er omskiftelig, og dybt fascinerende. Har du et herreløst magasin, løfter jeg gerne opgaven helt eller delvist – efter dit ønske.

Eksempel: Gennem næsten to og et halvt år bestred jeg den ofte stormomsuste post som redaktør for asylansøgernes magasin ‘New Times’ – både trykt og online (Røde Kors Asylafdeling).

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!