SoMe-annoncering

Få professionel hjælp til annoncering på Facebook, Instagram og Linkedin

Kid earning money for future

Kampagne og budget

Assistance til at få trukket de store linjer: Hvad er målet med din annoncering på Facebook, Instagram og Linkedin? Hvem vil vi have fat i? Hvor fanger vi dem? Hvor mange penge vil vi bruge? Hvor længe skal kampagnen køre?

Sharpener overlay word young people

Opsætning af annoncer

Annonceopsætning med effektiv tekst, udvalg af de bedste billeder – eller en kort video. “Call-to-action”-handlingsknapper med relevans for annoncens målsætning.

Engineer with laptop examining sunny solar panels

Monitorering, analyse og justering

Virker annoncerne? Når vi de ønskede modtagere? Får vi nok for pengene? Vi holder et vågent øje med kampagnens fremskridt og justerer annoncer og målgruppedefinitioner efter behov.

Case #1

Klejtrup Musikefterskole

Annoncer på Facebook og Instagram om events, selve skolen med videre. Både i form af videoannoncer og traditionelle opsætninger med tekst og stillfotos.

Case #2

Maskinmesterskolen København

Branding på Facebook, Instagram og Youtube. Kampagner op til åbent hus-arrangementer, sommer- og vinteroptag m.m. Videoannoncer i samspil med bl.a. pressemeddelelser og plakater.

Testimonials

Ole Jeppesen er professionel, troværdig og målrettet. Annoncekampagnerne skaber opmærksomhed, som munder ud i øget omsætning og loyalitet. Vi kan så mange ting i vores butik, men ofte er kunderne ikke klar over, hvor meget vi kan. Det råder vi bod på nu via vores annoncer på Facebook og Instagram.

– Henrik Valdorff Rasmussen, tidl. uddeler, Dagli’Brugsen

Ole Jeppesens bidrag til MSK’s samlede kommunikation har været skarpt, præcist og i øjenhøjde med målgruppen. Han har […] været med til at tiltrække flere og bedre kvalificerede ansøgere til uddannelsen.

– Mads Klostergaard Pedersen, fhv. kommunikationschef, Maskinmesterskolen København

Lad os tage et møde!

Kontakt Ole Jeppesen Kommunikation for et uforpligtende møde, og hør om mulighederne, samt hvor prisfornuftigt det reelt kan gøres.


Lav en aftale


Profil

Siden 2008 har vi hjulpet en gruppe vidt forskellige kunder med kommunikationsopgaver spændende fra klassiske magasinartikler over profilfilm til intensiv annoncering på sociale medier. Ved rorpinden står Ole Jeppesen, journalist og Facebook Ad Manager med snart 20 års erfaring fra både tv-branchen og som selvstændig erhvervsdrivende.

Address: Ryesgade 31, Gl. Rye, 8680 Ry

Phone: +45 24 80 40 93

Email: mail@olejeppesen.dk

Ydelser

Skriftlige materialer, artikler, bøger, webtekst.

Videoproduktioner, produkt- og profilfilm, nyheder og baggrund.

Annoncering på Facebook, Instagram, og Google.

Strategiarbejde. Kampagnestyring.

Find os

Kontakt