kunderne siger

Hanne Nielsen, Julemærkefonden

“Ole Jeppesen er en professionel samarbejdspartner, som let og hurtigt har sat sig ind i vores hjælpearbejde. Sammen skaber vi historier, der rører og øger kendskabet til Julemærkefonden. Ole kan sit håndværk og går systematisk til opgaverne. Hans samarbejdsevne er god, og vi sender ham gerne ud på vore vegne.”

Anne la Cour Vågen, asylchef, Røde Kors

“Jeg sætter stor pris på Oles positive tilgang til opgaverne og hans evne til at levere arbejde af meget høj kvalitet. Ole er meget fleksibel, og han har en god evne til at forstå og formidle meget forskelligartet og kompliceret stof. Ole er god til at tale med mennesker, få dem til at føle sig godt tilpas og åbne sig. Jeg kan give Ole mine bedste og varmeste anbefalinger.”

Kurt Damsgaard, fhv. kommunikationschef, Kræftens Bekæmpelse

“Kræftens Bekæmpelses kommunikationsafdeling gør jævnligt brug af Ole Jeppesens ekspertise inden for videoproduktion. Dels fordi han leverer, hvad der bliver aftalt, dels fordi vi altid får mere, end vi beder om. Ole sikrer en proces, som er overskuelig, baseret på dialog og respektfuld ift. tidsfrister. Desuden får vi et produkt, som rummer præcision, seriøsitet, kreativitet og empati. Det sidste er ikke mindst vigtigt, da vi har med en meget sårbar patientgruppe at gøre. Jeg kan derfor varmt anbefale Ole Jeppesen til fremtidige potentielle samarbejdspartnere.”

Mads Klostergaard Pedersen, fhv. kommunikationschef, Maskinmesterskolen København

“Jeg har arbejdet sammen med Ole Jeppesen i en længere årrække efterhånden og har alle dage været yderst tilfreds med samarbejdet. Ole Jeppesen er en dygtig journalist, en dygtig håndværker, der mestrer de forskellige journalistiske discipliner og altid leverer et slutprodukt af høj, høj kvalitet. Ole Jeppesens bidrag til MSK’s samlede kommunikation har været skarpt, præcist og i øjenhøjde med målgruppen. Han har med artikler og video på fineste vis beskrevet, undersøgt og fortalt om vores skole, vores studerende og deres karrieremuligheder samt ikke mindst skolens samarbejdspartnere. Alt sammen har medvirket til, at fortællingerne om Maskinmesterskolen København i egne og eksterne medier altid har holdt højeste kvalitet. Disse fortællinger har været med til at tiltrække flere og bedre kvalificerede ansøgere til uddannelsen.”

Martin Hein, fhv. kommunikationschef, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

“Ole Jeppesen har en god fornemmelse for hele den journalistiske proces og løste en svær og fra begyndelsen ret løst defineret opgave til vores fulde tilfredshed. Ole udviste meget stor fleksibilitet og kreativitet, hvilket gjorde arbejdsprocessen let og slutproduktet godt.”

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD!